diensten

ons universum

Kwaliteit, een nauwe samenwerking met de klanten, een duidelijke analyse van de noden en de inhoud, scenario, storytelling, gamification, flexibiliteit, gebruik van de meest recente technologieën, flexibiliteit, punctualiteit, respect voor planning en budget.

samenwerking

We staan in contact met onze klanten van het begin tot het einde van het project. Hierdoor kunnen we inspelen op uw verwachtingen qua inhoud, vormgeving, tijdsbestek en budget.
Voor een vlotte workflow maken we gebruik van management apps als Asana.
We dienen een volledig dienstenpakket aan, gaande van het concept van de film of e-learning tot het eindproduct.
Het belangrijkste is de film te realiseren die jullie wensen.

menselijkheid

Door de technologische ontwikkelingen zitten we in een continu leerproces. We zijn constant op zoek naar beste technologieën. We beschouwen onszelf dan ook als ambachtslui, net als onze voorgangers die nog analoog werkten. De technieken evolueren, maar het vakmanschap blijft.Films worden niet gemaakt door technologieën, maar door mensen.

storytelling

Elk onderwerp vertalen we in een boeiend verhaal, of het nu gaat over de wereld van de borderline patiënten, het productieproces van een windmolen, het plaatsen van putdeksels of de molecule LLRK2.

films en e-tools

We produceren kwaliteitsfilms en kiezen daarbij samen met de klant de vorm die de het best is aangepast zijn de noden en het budget. Ze kunnen getoond worden op alle denkbare manieren, gaande van mobiele telefoons tot gigantische filmschermen.


 Online bouwen we eenvoudige websites, ontwikkelen we webdocs en ontwerpen we volledige interactieve trainingsplatforms.

Om een doelgroep te bereiken is het vaak essentieel om online aanwezig te zijn. Bij het ontwikkelen van online strategieën houden we steeds rekening met de sterke wisselwerking tussen films en de gebruikte online tools. Films zijn bijvoorbeeld fantastisch om dynamiek in een website of een trainingsplatform te brengen.

Bij het uitwerken van een e-learning werken steeds samen met de verantwoordelijken voor de opleidingen. Zo kunnen we elke e-learning coördineren met echte trainingen (blended learning).

Concrete Dreams