diensten

Ons universum

Kwaliteit, een nauwe samenwerking met de klanten, een duidelijke analyse van de inhoud, storytelling, flexibiliteit, gebruik van de meest recente technologieën (communicatie, filmen, postproductie, etc.), respect voor planning en budget.

Samenwerking

We staan in contact met onze klanten van het begin tot het einde van het project. Hierdoor kunnen we inspelen op uw verwachtingen qua inhoud, vormgeving, tijdsbestek en budget. Het belangrijkste voor ons is de film te realiseren die u wenst.

Kennis

Door de technologische ontwikkelingen zitten we in een continu leerproces. We zijn constant op zoek naar beste kwaliteit die er op dit moment kan verkregen worden. We beschouwen onszelf dan ook als ambachtslui, net als onze voorgangers die analoog werkten. De technieken evolueren, maar de liefde voor de ambacht en het goed afgewerkte product blijft.
Films worden niet gemaakt door technologieën, maar door mensen.

Close

De gehele filmcyclus

Concrete Dreams dient een volledig dienstenpakket aan, gaande van het bedenken van de film tot het eindproduct.

Storytelling

Wij zorgen ervoor dat elk onderwerp wordt vertaald in een boeiend verhaal, of het nu gaat over de wereld van de borderline patiënten of de molecule LLRK2.

Bereik de wereld

Wij maken inhoudelijke films en e-learnings voor websites, sociale media en presentaties, documentaires, bedrijfsfilms en wetenschappelijke films.
De kwaliteit en de compressie van onze films staat toe hen zowel op GSM te bekijken als op groot scherm te projecten.

Close

Het gebruik van nieuwe media

Filmseries

Vaak is het voordeliger om een serie films te produceren in plaats van een langere film en dit vooral indien de inhoud uitgebreid en complex is.

Website

Een serie films staat ook toe multimedia in te voegen op meerdere pagina’s van een site.

E-learning

Verschillende kleine films maken de kennisoverdracht laagdrempelig en dynamisch. De vele e-learnings die op internet verschijnen zijn hier een sprekend voorbeeld van.

Close

Het productieproces verloopt verschilt van film tot film. Zo hebben sommige films nood aan meer voorbereiding, een diepgaand onderzoek of een uitgebreid scenario. Voor ander films nemen de voorbereidingen dan weer weinig tijd. De animaties verschillen naar het budget en de compressie wordt aangepast in functie van de manier waarop de film zal worden bekeken.
Voor meer gedetailleerde informatie over het productieproces kan je
hier klikken of op het icoontje hierboven.

Close

Het komt vaak voor dat we websites ontwerpen voor specifieke projecten. Soms dient deze website enkel voor het garanderen van een goede communicatie tussen de verschillende partners binnen een project. Andere websites worden zo ongesteld dat ze publiek aantrekken.

Close

Een film maakt vaak deel uit van een breder communicatie-pakket. Wij kunnen zorgen voor foto’s voor brochures, websites of rapporten.

Stacks Image 3668
Stacks Image 3675
Stacks Image 3680
Stacks Image 3685
Close
Kies een plaats
Concrete Dreams
Krogstraat 90, 1860, Meise, Belgium

De GPS heeft het vaak moeilijk om ons te vinden, we weten niet waarom. Daarom raden wij aan om de GPS in te stellen op Krogstraat 1 en daarna door te rijden naar nummer 90. Als men krogstraat 90 ingeeft, dan komt men via een omweg uit in het midden van de velden.

Close

Concrete Dreams

adres
Concrete Dreams
Krogstraat 90
1860 Meise / België

telefoon
+32 (0)2 270 16 25
+32 (0)485 135 290
+32 (0)488 813 113

Close

Concrete Dreams

het duurzame bedrijf

Concrete Dreams is een productiehuis gespecialiseerd in inhoudelijke opdrachtfilms - reportages, bedrijfsfilms, educatieve films, documentaires - en projecten rond inhoudelijke communicatie - e-learning, webdoc.

Door het gebruik van storytelling en creativiteit geven we energie aan inhoud!
Het is voor iedereen telkens weer een avontuur voor iedereen om deel te nemen aan een film.

Of het nu gaat over opleidingen van leden of werknemers, de communicate van complexe technologische kennis of het publiceren van een reeks interviews voor een website, een ppt of een jaarrapport, wij hebben een aanbod voor elk budget … en we houden er ons aan!

Aarzel niet ons nu te
contacteren zodat we samen jullie project kunnen bespreken.