diensten

ons universum

Kwaliteit, een nauwe samenwerking met de klanten, een duidelijke analyse van de inhoud, scenario, storytelling, gamification, flexibiliteit, gebruik van de meest recente technologieën (communicatie, filmen, postproductie, web), respect voor planning en budget.

samenwerking

We staan in contact met onze klanten van het begin tot het einde van het project. Hierdoor kunnen we inspelen op uw verwachtingen qua inhoud, vormgeving, tijdsbestek en budget. Het belangrijkste voor ons is de film te realiseren die u wenst.

kennis

Door de technologische ontwikkelingen zitten we in een continu leerproces. We zijn constant op zoek naar beste kwaliteit die er op dit moment kan verkregen worden. We beschouwen onszelf dan ook als ambachtslui, net als onze voorgangers die analoog werkten. De technieken evolueren, maar het vakmanschap blijft.

Films worden niet gemaakt door technologieën, maar door mensen.

Close

de gehele filmcyclus

Concrete Dreams dient een volledig dienstenpakket aan, gaande van het bedenken van de film tot het eindproduct.

storytelling

Wij zorgen ervoor dat elk onderwerp wordt vertaald in een boeiend verhaal, of het nu gaat over de wereld van de borderline patiënten, het productieproces van een windmolen of de molecule LLRK2.

bereik de wereld

Wij maken reportages, documentaires, bedrijfsfilms en wetenschappelijke films.
We werken ook concepten uit voor websites en e-learning platformen, waar een audio-visuele communicatie van inhoud centraal staat.
De kwaliteit van onze films staat toe hen zowel op de social media paginas als op groot scherm te vertonen.

Close

het gebruik van nieuwe media

het proces

Het productieproces verloopt verschilt van film tot film. Zo hebben sommige films nood aan meer voorbereiding, een diepgaand onderzoek of een uitgebreid scenario. Voor ander films nemen de voorbereidingen dan weer weinig tijd. De animaties verschillen naar het budget en de compressie wordt aangepast in functie van de manier waarop de film zal worden bekeken.
Voor meer gedetailleerde informatie over het productieproces kan je
hier klikken of op het icoontje hierboven.

Close

e-learnings

Een e-learning is een krachtig en flexibel leer-instrument.
Er is geen betere manier om een gebruiksvriendelijke handleiding of cursus op te stellen die zo veel garantie geeft om bekeken en begrepen te worden.

Verschillende kleine films maken de kennisoverdracht laagdrempelig en dynamisch. De vele e-learnings die op internet verschijnen zijn hier een sprekend voorbeeld van.
Een serie films maken zorgt ook voor een lagere productiekost.

Close

creatie

Het komt vaak voor dat we websites ontwerpen voor specifieke projecten. Soms dient deze website enkel voor het garanderen van een goede communicatie tussen de verschillende partners binnen een project.

dynamiek

Het regelmatig publiceren van films op een website maakt deze aantrekkelijker en zorgt voor meer bezoekers.

Close

foto's

Een film maakt vaak deel uit van een breder communicatie-pakket. Wij kunnen zorgen voor foto’s voor brochures, websites of rapporten.

Stacks Image 5413
Stacks Image 5415
Stacks Image 5417
Stacks Image 5419
Stacks Image 5421
Close
Kies een plaats
Concrete Dreams
Krogstraat 90, 1860, Meise, Belgium

De GPS heeft het vaak moeilijk om ons te vinden, we weten niet waarom. Daarom raden wij aan om de GPS in te stellen op Krogstraat 1 en daarna door te rijden naar nummer 90. Als men krogstraat 90 ingeeft, dan komt men via een omweg uit in het midden van de velden.

Close
Stacks Image p5265_n57

adres

Concrete Dreams
Krogstraat 90
1860 Meise / België

telefoon

+32 (0)485 135 290
+32 (0)488 813 113
+32 (0)2 270 16 25

Close

©2017 Concrete Dreams