diensten

ons universum

Kwaliteit, een nauwe samenwerking met onze klanten, een duidelijke analyse van behoeften en inhoud, respect voor planning en budget, communicatie, scenario's, storytelling, gamification, flexibiliteit, de recentste technologieën.

Door het gebruik van storytelling en creativiteit geven we energie aan inhoud.

samenwerking

We staan in nauw contact met onze klanten van het begin tot het einde van het project. Hierdoor kunnen we inspelen op jullie verwachtingen qua inhoud, vormgeving, tijdsbestek en budget.
We bieden een volledig dienstenpakket aan, gaande van het concept tot het eindproduct. Het belangrijkste is die film, website of e-learning te realiseren die onze klanten wensen

menselijkheid

De technologische ontwikkelingen maken dat we in een continu leerproces zitten. We hebben plezier in onze constante zoektocht naar de beste technologieën en de nieuwste trends in storytelling. We beschouwen onszelf dan ook als ambachtslui die, net als onze analoge voorgangers, ons werk met liefde uitvoeren. 


De technieken evolueren, het vakmanschap blijft.

storytelling

Elk onderwerp vertalen we in een boeiend verhaal, of het nu gaat over de wereld van de borderline patiënten, het productieproces van een windmolen, het plaatsen van putdeksels of de werking van de molecule LLRK2.

films en e-tools

We produceren kwaliteitsfilms en kiezen samen met de klant de formule die het beste past bij het doel en het budget. De films passen zich aan aan alle apparaten, gaande van mobiele telefoons tot gigantische filmschermen.

We bouwen websites, ontwikkelen webdocs en ontwerpen al dan niet complexe interactieve trainingsplatforms met een sterke eigen persoonlijkheid.

Voor het uitwerken van een e-learning werken we samen met de verantwoordelijken voor de opleidingen en de communicatie. Zo kunnen we elke e-learning combineren met eventuele fysieke opleidingen (blended learning).

Concrete Dreams