visie

Concrete Dreams is een creatief productiehuis gespecialiseerd in inhoudelijke films en onderzoek.

Film is het communicatiemedium bij uitstek, zowel vandaag als in de toekomst. Het samenspel tussen woord en beeld staat toe zeer veel informatie op een aantrekkelijke manier in een korte tijd naar voor te brengen.

Onderzoek is de basis voor het ontwikkelen van visies, en het doorgeven van kennis.

Met onze films en studies willen we bijdragen tot een duurzame ontwikkeling waarin iedereen gelijke kansen krijgt, zonder het welzijn van toekomstige generaties in gedrang te brengen.

We vestigen eveneens de aandacht op kunst, cultuur en wetenschap omdat dit volgens ons basisbegrippen zijn voor een duurzame wereld.

Kies een plaats
Concrete Dreams
Krogstraat 90, 1860, Meise, Belgium

De GPS heeft het vaak moeilijk om ons te vinden, we weten niet waarom. Daarom raden wij aan om de GPS in te stellen op Krogstraat 1 en daarna door te rijden naar nummer 90. Als men krogstraat 90 ingeeft, dan komt men via een omweg uit in het midden van de velden.

Close

Concrete Dreams

adres
Concrete Dreams
Krogstraat 90
1860 Meise / België

telefoon
+32 (0)2 270 16 25
+32 (0)485 135 290
+32 (0)488 813 113

Close

Concrete Dreams

het duurzame bedrijf

Concrete Dreams is een productiehuis gespecialiseerd in inhoudelijke opdrachtfilms - reportages, bedrijfsfilms, educatieve films, documentaires - en projecten rond inhoudelijke communicatie - e-learning, webdoc.

Door het gebruik van storytelling en creativiteit geven we energie aan inhoud!
Het is voor iedereen telkens weer een avontuur voor iedereen om deel te nemen aan een film.

Of het nu gaat over opleidingen van leden of werknemers, de communicate van complexe technologische kennis of het publiceren van een reeks interviews voor een website, een ppt of een jaarrapport, wij hebben een aanbod voor elk budget … en we houden er ons aan!

Aarzel niet ons nu te
contacteren zodat we samen jullie project kunnen bespreken.